<3

HAHAHHA MAN KAN JU INTE ANNAT ÄN ÄLSKA:

stalkerbloggen:
http://allaboutalba.blogg.se

love will tear us apart


nu ska vi bli föräldrarnas favoriter

Ledig måndag, har träffat Michelle o ätit Pizzalunch i Helenelund, hur mysigt som helst, höjde mitt humör många snäpp! ♥
Är megatrött efter helgens styrelseutbildning som var underbart roligt, och speciellt intressant var Runar Naess föreläsning om vargar, fascinerande! Och HU-folk är ju galet underbara! :)

Nu ska jag och My baka havrekakor med choklad i och fjäska in oss hos föräldrarna, minsann! jag har även städat o tvättat och tänkte hinna fixa diskmaskinen också. Duktighetsryck!
Nöjd med livet för tillfället, mycket roligt på G, och många fina vänner.

Hej-världens-kortaste-och-mest-ointressanta-blogginlägg.¤

När vi lämnar gammalt för nytt

Överger gamla bloggen.
Vi lämnar gammalt för nytt. Jag är en annan nu, och kommer aldrig bli detsamma. Jag är tusen gånger starkare. Och snuskigare för den delen. Snyggare också. Och rätt mycket coolare.
Ny skola. Ny blogg. Singel. Ny blogg. Nya vänner. Ny blogg. Ny hund. Ny blogg. Ni fattar?
Kommer aldrig bli samma, från och med då, från och med Du.
Efter lite påtryckningar börjar jag blogga igen, här och nu. Pang Bom sådär bara, med bumpy ride på hög nivå skapade vi bloggen, Dj aligator var inspiratör, lika snuskig som jag den där snubben. Nu ska vi se om jag kan kombinera detta med städningen som måste bli gjord ikväll och få bloggen och rummet att se skapliga ut - samtidigt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0