Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

varför ska världens snyggaste kille ha flyttat till linköping? arg gör det mig minsann!! haha! gah. fia, du vet, snyggsnyggsnygg haha dör. damp.

Jag har grymt ont i halsen, och kan knappt prata. och verkligen inte sjunga, märkte jag nu.
sitter o lyssnar på mysmysik och tänker igenom dagen, som spenderats först på gymnasiemässan med en Tengil som stack ner från scenen, jag klandrar bara mig själv, och sedan med samma tengil och michelle på österåker o tränat, frusit, gått från klubben till tåget. men det var satans mysigt faktiskt.

gud vad svårt o få ner saker i text idag... jag hoppas det blev någon fin bild från mässan, det vore roligt o ha :) mina fingrar är kalla o mina hjärnceller ihjälfrusna. detta blev ointressant.
hejdå.

BTW, GE DEN EN CHANS. jag vet att det är håkan, men.. fyfan, ryser.


lite leedsen hest

men när man är ledsen hest då behöver man bara läsa dom här orden som finaste fia skrev om mig i veckan i stalkerbloggen

"Alba tillhör den goda sidan. Hon är min vän. Det betyder att den som skadar Alba skadar även mig. Och hennes fiender är mina fiender. Jag vill fred, såklart, men om Alba går ut i krig, då följer jag efter."

♥♥

om det är någon jag är glad att jag mött, så är det fia.

Lilla Lilla är rätt stor ändå

Min vän Sara, Lill-Sara, skrev ett grymt inlägg om ideal som fick mig tårögd och lite stolt över liten som är stor egentligen, så sjukt helvetes jävla bra skrivet!

http://tollartok.blogg.se/2010/october/ideal.html#comment

RSS 2.0