Att fira Jesus födelsedag

... verkar ju helt ärligt talat rätt onödigt, är det någon som känner den där Jesus ens? Nä, men jul är ju inte det roligaste den Kristna världen kommit på direkt, det måste ju vara.. ehm. nej just det, den Kristna världen har väl inte hittat på något skoj at all faktiskt.

Julklappar; hur mycket är det värt egentligen? man ska krysta fram någon BRA julklapp åt alla som betyder något. Jag skulle mycket hellre se att jag, och mina vänner, när man hittade någonting som skulle vara perfekt åt en vän, köpte det och gav bort det för att man ville, inte för att man borde, oberoende årstid och idiotiska kristna traditioner. Nu vet jag att mina julklappar inte kommer göra mig besviken, min familj är bra på det där. Men jag gillar inte att få, jag gillar att ge, och jag ogillar att ge något framkrystat - med deadline, bara för att. Det känns falskt att ge någonting som jag inte helhjärtat kan stå för att det här vill jag att du ska ha!

Positivt med dagen är att det blir pizza till middag, det är ju alldeles toppen faktiskt, precis vad min mage är sugen på, åt iochförsig pissa igår också, men kan det bli för mycket? Jag tror inte det faktiskt.


fryser knäna av mig!

Jag fryser om knäna.
Har gått i skolan en timme imorse, sen har jag och Niklas varit ute med Tengil och Jack, Tengil hade damp, haha, men när han fick springa efer boll ett tag lugnade det ner sig i cattledoghjärnan. Sedan åt vi varsin gigantisk pizza på pizzahouse i helenelund, så jävla värt. Nu behöver jag knappast äta mer idag liksom. Glad idag, massa glad. sitter o pumpar musik i de nya högtalarna som pappa langade! tacksam!

RSS 2.0